Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Activitats per a cantaires

Carmina Burana participatiu

Diumenge, 11/feb/2018

Simon Halsey, director dels cors de l’Orfeó Català, convida els cantaires interessats en conèixer i cantar amb l’Orfeó a participar en una activitat participativa i oberta a cantaires d’arreu. Durant el matí (10h a 14h) s’assajarà el Carmina Burana de Carl Orff a la Sala de Concerts del Palau de la Música. Aquella mateixa tarda (16h) els cantaires, juntament amb l’Orfeó Català, el Cor Jove, el Cor de Noies i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català oferiran el Carmina Burana en concert, amb les Percussions de Barcelona, els pianistes Josep Buforn i Josep Surinyac i els solistes Serena Sáenz Molinero, Beñat Egiarte i Toni Marsol.

Condicions de participació

El cost de la inscripció són 35 €. Aquest import inclou l’assaig, la partitura de l’obra per a les persones que no la tinguin i l’entrada per al concert que cada cantaire necessitarà per accedir al Palau de la Música Catalana. El pagament s’haurà de fer efectiu en fer la inscripció.

Els cantaires que tinguin la partitura original (cor i piano editorial Schott ed. 2877) només hauran de pagar 8 €. Cal que totes les partitures siguin originals, no es permetrà participar a cap cantaire que porti fotocòpies.

  • Activitat dirigida a cantaires majors d’edat.
  • Places limitades, cal inscripció prèvia.
  • Les inscripcions quedaran tancades el dia 14 de gener del 2018.
  • Per fer l'abonament de la inscripció cal fer una transferència indicant CB + nom i cognoms del participant  al núm c/c:

IBAN: ES61 0081 1960 3400 0101 7010 
SWIFT: BSABESBB

Inscripció

Si disposes de la partitura (Cor i piano editorial Schott ed. 2877), el cost de la inscripció és de 8€; si no, de 35€.

Inscripció tancada