Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Catàleg en línia. Biblioteca

Accés al Catàleg local

El catàleg de la biblioteca el conformen uns 6800 documents impresos que abasten des del segle XVI fins a l’actualitat.

La biblioteca es desgrana en diferents àmbits temàtics,  des de monografies, biblioteca tècnica, diccionaris, catàlegs, folklore musical, història de la música, bibliografia especialitzada en el Palau i el modernisme, organologia, tractats, tesis i publicacions en sèrie, obres completes de compositors, entre d’altres.

La majoria de llibres que s’hi troben es centren majoritàriament en matèries musicals i comprenen un panorama molt complet de la bibliografia musical dels segles XIX i XX de l’àmbit  francòfon, anglosaxó i germànic. D’aquest període cal destacar la presència d’un nombre importants d’assaigs històrics i estètics, estudis musicològics, biografies, diccionaris, mètodes, tractats, edicions d’època, edicions crítiques, col·leccions temàtiques, etc.

Tots aquests documents també són consultables al Catàleg Col·lectiu de les Universitat de Catalunya (CCUC) i els llibres i partitures impreses que abasten des del segle XVI fins a principis del segle XX, també es troben en el Catàleg Col·lectiu de Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya (CCPBC) i al “Catálogo Colectivo de Patrimonio Bibliográfico Español” (CCPBE).