Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Dia del Soci

Des de l’Orfeó Català volem enfortir els lligams amb els nostres socis i agrair-los el compromís amb la institució; per aquest motiu hem cregut oportú celebrar el Dia del Soci, que enguany tindrà lloc el pròxim dia 28 de gener amb un dinar, una visita guiada i, per finalitzar, l’assistència al concert del Cicle Coral Orfeó Català que protagonitzaran el nostre Cor Jove i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Creiem que serà molt atractiu i engrescador. Els socis participants entraran en el sorteig d’un viatge per a dues persones el mes d’abril vinent per acompanyar el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana a Versalles.

Pot confirmar la seva assistència a les activitats d’aquest Dia del Soci enviant un correu electrònic, abans del 17 de gener, a socis.orfeocatala@palaumusica.cat o bé trucant al telèfon 93 295 72 13 (Isabel Martínez).

Programa: Diumenge, 28 de gener de 2018

  • 14.00 h.  - Dinar al Palau de la Música Catalana (Menú Dia del Soci – 15 €)
  • 16.00 h. - Visita guiada al Palau de la Música Catalana, incloent-hi el Centre de Documentació de l’Orfeó Català.
  • 17.30 h.  - Concert: Requiem de Guinovart.