Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Dia del Soci

El diumenge 28 de gener de 2018 va tenir lloc la primera edició del Dia del Soci, ideada per enfortir els lligams amb els socis i sòcies de l’Orfeó Català i agrair-los el compromís amb la institució. Amb gran èxit de participació, més 160 socis i acompanyants van poder gaudir d’un dinar al Foyer del Palau de la Música Catalana, seguit d’una visita virtual al CEDOC i una visita guiada al Palau. Per acabar la jornada, els socis i acompanyants van assistir al concert del Cicle Coral Orfeó Català que van protagonitzar el Cor Jove de l’Orfeó Català i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que van presentar al Palau el Requiem d’Albert Guinovart, compositor convidat d’aquesta temporada.

Durant la jornada es va sortejar un viatge per a dues persones per acompanyar el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana al concert que realitzarà a Versailles el proper 4 d’abril. La sòcia Roser Ferrer Mur va resultar la guanyadora; enhorabona!

Gràcies per la vostra assistència i per fer possible una jornada tan entranyable que repetirem l’any que ve.