Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Participa a l’òpera El monstre al laberint de Jonathan Dove

Convidem cantaires interessats a unir-se a l’Orfeó Català per participar en aquesta aventura fascinant, tot cantant i actuant alhora.

Simon Halsey, director de l’Orfeó Català i director artístic de l’Escola Coral, i el GREC Festival de Barcelona us conviden a participar a l’òpera El monstre al laberint de Jonathan Dove que tindrà lloc al Teatre Grec el diumenge 15 de juliol.

El monstre al laberint arriba a Barcelona després de les representacions a Berlín, Londres i Ais de Provença. Es tracta d’un projecte on es barrejaran músics professionals i amateurs i que culminarà amb la representació del 15 de juliol. Sota la direcció musical de Simon Halsey, i d’escena de Constanza Brnčić, el projecte comptarà amb la col·laboració de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), dirigida per Manel Valdivieso.

Condicions de participació

  • Activitat adreçada a cantaires majors d’edat.
  • Places limitades. En cas que el nombre de cantaires aptes per participar al projecte sigui superior a les places disponibles, es tindran en compte les necessitats de les cordes de veus i l’ordre d’arribada de les inscripcions.
  • L’assistència als assajos és obligatòria. Consulteu el calendari aquí
  • Els cantaires interessats hauran d’acreditar la seva capacitat tot indicant l’experiència coral i musical al formulari d’inscripció. També caldrà incloure un arxiu d’àudio, on el cantaire podrà interpretar una peça de lliure elecció d’estil clàssic amb una durada màxima de 5 minuts. L’àudio es podrà enviar com a arxiu adjunt al formulari o amb un enllaç a un servei d’streaming online (Youtube, Vimeo, Soundcloud, etc.).  
  • El cost de la participació és de 35 euros. Aquest import inclou el dret d’assistència als assaigs i la funció i la partitura de l’obra. El pagament s’haurà de fer efectiu un cop l’organització confirmi l’admissió.
  • Els cantaires acceptats al projecte rebran la confirmació de participació, per correu electrònic, a partir de l'1 de juny. Entre altres informacions, s’indicarà com liquidar el preu de l’activitat.
  • Un cop pagat el preu de l’activitat, els cantaires podran recollir la partitura per preparar els números que caldrà interpretar abans de l’inici dels assaigs musicals preparatoris.
  • La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana podrà fer ús indefinit de les fotografies i dels enregistraments que se'n facin pels canals de difusió que consideri adients.