Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Notes de premsa

5 Des 2012 - Orfeó Català, Concerts Simfònics al Palau, Cor de Cambra PMC

El Palau de la Música Catalana proposa tres concerts nadalencs imprescindibles

El Messies de Händel a Palau 100, el Festival de valsos del cicle Concerts Simfònics al Palau i el Concert de Sant Esteve amb els cors de l'Orfeó Català.

L'Orfeó Català participarà també a El pessebre de Pau Casals a L'Auditori i oferirà un concert de nadales a la plaça del Rei el 28 de desembre.

30 Nov 2012 - Orfeó Català

L’Orfeó Català amb la Marató de TV3

L'Orfeó Català ha col·laborat en el Disc de La Marató que edita TV3 interpretant una versió de la cançó "Tornarem" de Lax'n'Busto al costat de Miguel Bosé i Virgínia Martínez, cantant de la Porta dels Somnis.

20 Set 2012 - Orfeó Català

El Palau de la Música Catalana inaugura "Una Temporada Única"

El concert, el primer del cicle Concerts Simfònics al Palau, comptarà amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orfeó Català i la participació de Comediants

La segona gran cita de la temporada tindrà lloc el 29 de setembre amb el retorn de la Filharmònica de Viena al Palau i amb les entrades ja pràcticament exhaurides