Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Reprografia

El Centre de Documentació disposa d'un servei de reprografia: fotocòpies, reproduccions d'imatges digitals  i servei de digitalització.

Les reproduccions que es vulguin fer quedaran sotmeses a l'estat de conservació dels documents, que donarà la preferència sobre quina reproducció és la més adequada (fotocòpia o digitalització) i també es trobaran supeditades a la normativa de la propietat intel·lectual en matèria de drets d'autor i drets d'explotació.

En alguns casos, quan l'estat del document  ho requereixi, la reproducció es durà a terme  per una empresa externa, anant a càrrec dels usuaris les despeses originades.

Segons la finalitat de l'ús de la reproducció, l'usuari haurà de pagar unes taxes segons si la reproducció és d'us personal o bé per a ús públic. Preus

Les reproduccions es duran a terme pel personal de sala amb petició prèvia i s’hauran de demanar per escrit  a través del formulari següent, que es pot omplir al web o presencialment en la consulta a sala. Sol·licitud de reprografia