Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

El cor de l'Orfeó Català convoca audicions per a nous cantaires, tant per formar part de la plantilla com per a col·laboracions eventuals. Les audicions es duen a terme al Palau de la Música Catalana durant els mesos de juny, juliol i setembre. Les dates exactes es comunicaran a cada aspirant un cop rebuda la sol·licitud.

El límit d'edat per presentar-se a les proves d'ingrés a l'Orfeó Català és de 60 anys (per a sopranos i tenors) i de 65 anys (per a contralts i baixos)

Contingut de les audicions

a. Interpretació d'una obra per a veu i piano de lliure elecció.

b. Interpretació de dues obres obligades.

  • Per a sopranos: "How beautiful are the feet of them" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a mezzosopranos i contralts: "He shall feed his flock" (versió II fins al compàs 23) d'El Messiesde Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major o de Sib major.
  • Per a tenors: recitatiu "He was cut off" i ària "But Thou didst not leave" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a barítons: "Herr Gott Abrahams" de l'oratori Elias de Mendelssohn i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major.
  • Per a baixos: "O Isis und Osiris" de Die Zauberflöte de Mozart i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Sib major.

c. Interpretació d'una melodia sense acompanyament de lliure elecció. Pot tractar-se d'una cançó, d'una obra per a veu solista, o d'una peça per a cor d'una durada mínima d'1 minut.

d. Lectura a vista d'una partitura coral.

e. Vocalització i test auditiu.

L'aspirant haurà de demostrar un bon nivell de preparació musical i, per sobre de tot, unes bones condicions vocals. No caldrà dur pianista.

Termini d'inscripció

Les audicions tindran lloc del 14 al 24 de novembre de 2016 al Palau de la Música Catalana. Es contactarà amb cada aspirant per concretar dia i hora de l'audició.

 

Per a més informació

Orfeó Català
c/ Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Telèfon: 93 295 72 22
orfeocatala@palaumusica.cat
www.palaumusica.cat