Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Assemblea General Ordinària 2020

A causa de les noves mesures anunciades el dia 30 d’octubre pel Govern de la Generalitat per a la contenció de la COVID-19, s’ajorna la reunió de l’Assembla General de socis prevista pel dia 12 novembre, a una nova data, el dimarts 15 de desembre de 2020.

El dimarts, 15 de desembre de 2020, a les 17.30 hores en primera convocatòria i a les 18.00 hores en segona convocatòria, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Orfeó Català.

L’acte es farà al Petit Palau, amb l’ordre del dia següent:

Ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària

 1. Benvinguda als assistents.
 2. Nomenament dels dos interventors que hauran d’aprovar l’acta de l’Assemblea Ordinària.
 3. Presentació, lectura i aprovació, si escau, de la Memòria i de l’informe de gestió de la Junta Directiva de l’Orfeó Català de l'any anterior. (Veure AQUÍ)
 4. Presentació, lectura i aprovació, si escau, de l’estat de comptes de l’exercici anual finalitzat el 31 de desembre de 2019 amb l’informe d’auditoria. (Veure AQUÍ)
 5. Presentació, lectura i aprovació, si escau, del pressupost de l’exercici de l’any 2020. (Veure AQUÍ)
 6. Informació sobre el tancament de l’exercici 2019 i pressupost de l’exercici 2020 de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana.
 7. Informació sobre les mesures adoptades en compliment de la Resolució SLT/737/2020, del 13 de març i del Reial Decret 463/2020 del 14 de març (tancament del Palau de la Música i suspensió de la temporada).
 8. Informació sobre les mesures adoptades per garantir la viabilitat econòmica del Palau de la Música Catalana arran de la crisi COVID-19.
 9. Autorització a la Junta Directiva, per procedir a la venda del local situat al carrer d’Ortigosa, 5, de Barcelona.
 10. Ratificació del nomenament de Ferran Passola i Cros com a vocal de la Junta Directiva de l’Orfeó Català en representació del Cor Jove.
 11. Projectes futurs per a l’Orfeó Català i altres cors de la casa.
 12. Torn obert de paraules.
 13. Lliurament de medalles als socis amb 25 i 50 anys d’antiguitat a l’Entitat.

Cal recordar que per poder assistir a l’Assemblea no es pot tenir suspesa la condició de soci i que cal estar al corrent de pagament de les quotes de l’Associació.

Segons l’article 28.3 dels estatuts de l’Associació Orfeó Català, els socis que no puguin assistir presencialment a l’Assemblea poden delegar el seu vot en un altre soci emplenant la butlleta corresponent i, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, fer-la arribar a les oficines de l’Orfeó Català fins al dissabte dia 5 de desembre de 2020 (inclusivament). Si vostè ja va delegar el seu vot per aquesta assemblea 2020 li confirmem la seva validesa, per tant no cal que torni a delegar el seu vot.

 • Model de delegació de vot (descarregar aquí)

Informem que l’Assemblea se celebrarà presencialment seguint les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19 prescrites per les autoritats sanitàries i d’acord amb la normativa aplicable.

Com a novetat, aquesta Assemblea s’emetrà en streaming tot i que es manté la seva celebració únicament amb caràcter presencial. A aquests efectes, els socis de l’Orfeó Català podran seguir el desenvolupament de l’Assemblea però no podran participar-hi activament ni emetre el seu vot de forma telemàtica.

Segueix l'Assemblea en directe