Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Any Beethoven

"La música és una revelació més elevada que qualsevol altra saviesa o filosofia"

Sota aquesta premissa, el Palau es deixa posseir per una de les grans figures de la Història. Revolucionari en la música, en la idea de geni, en el públic, en el seu context polític... Una figura que no podem deixar d'homenatjar amb concerts, conferències i fins i tot viatges!

Abonaments

Integral de Simfonies

Tota una fita musical. La integral de les seves simfonies amb un dels grans directors del nostre temps: Sir John Eliot Gardiner acompanyat de l’Orchestre Révolutionnaire et Romantique. Nou simfonies en cinc dies per fer una immersió en un univers, encara, inesgotable. Els cops de destí, exaltacions a l’amistat, cants a la natura, composicions imperials... Un Beethoven total.

Abonament i entrades

Palau Beethoven

No en tens prou amb la Integral de Simfonies de Beethoven? Amplia l'experiència amb l'abonament Palau Beethoven, un recorregut que també inclou el Fidelio de Gustavo Dudamel i la integral de Concerts per a piano i orquestra (sessió I i sessió II) amb Paul Lewis i l'Orquestra Camera Musicae. Un intensiu per celebrar el llegat del compositor que tot ho va revolucionar.

Abonament i entrades

L'Hivernacle del Palau

Cicle de conferències "Transformats per Beethoven"

Del 8 de gener al 5 de febrer de 2019 - 19 h

Un manual per entendre l’abast d’un dels grans genis de la història. Invocat per grans personatges, règims polítics i generacions de melòmans, Beethoven ha estat i és un motor de transformació que encara vibra. Acompanyats de Carlos Calderón, doctor en humanitats i divulgador musical, descobrirem la seva envergadura musical i històrica i per Luis Gago, periodista i musicòleg. 

Informació i entrades

Més concerts

Simfonia 7 amb Simon Rattle

Dimarts, 21 de gener de 2020 - 20 h

Compromès amb el futur de la música clàssica,Simon Rattle té la vocació que cada concert sigui una experiència renovadora per al públic. El Palau de la Música Catalana l’acull de nou i ho fa en aquest ocasió dirigint la Setena Simfonia i l’oratori Crist en el Mont de les Oliveres.

Informació i entrades

Anne-Sophie Mutter & friends

Dijous, 30 d'abril de 2020 - 20 h

El Palau de la Música Catalana acull l’estrena deStudy on Beethoven de Jörg Widmann, compositor convidat de la temporada 2019-2020, i música del compositor de Bonn. Una vetllada amb Anne-Sophie Mutter acompanyada per Ye-Eun Choi, Vladimir Babeshko i Daniel Müller-Schott.

Informació i entrades

Big Bang Beethoven

Diumenge, 23 de febrer de 2019 - 10:30 i 12:30 h

Una oportunitat per descobrir la música de Beethoven en família. Sota la direcció musical d'Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d’Enrique Cabrera, gaudirem d’un concert explosiu, profund i vital que ens farà més lliures.

Informació i entrades

Escolta'l a Spotify

Una selecció de 50 peces musicals del gran mestre interpretades per alguns dels noms més il·lustres de la clàssica.

Reproduir a Spotify

Regala('t) Palau

Regala Beethoven amb els Xecs regal del Palau per valor de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis.

Més informació