Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Assemblea General Ordinària 2020

Benvolguts socis i sòcies,

Us informem que el dilluns, 26 d'octubre de 2020, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona convocatòria, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Orfeó Català.

L’acte es farà al Petit Palau, amb l’ordre del dia següent:

Ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària

 1. Benvinguda als assistents.
 2. Nomenament dels dos interventors que hauran d’aprovar l’acta de l’Assemblea Ordinària.
 3. Presentació, lectura i aprovació, si escau, de la Memòria i de l’informe de gestió de la Junta Directiva de l’Orfeó Català de l'any anterior. (Veure AQUÍ)
 4. Presentació, lectura i aprovació, si escau, de l’estat de comptes de l’exercici anual finalitzat el 31 de desembre de 2019 amb l’informe d’auditoria. (Veure AQUÍ)
 5. Presentació, lectura i aprovació, si escau, del pressupost de l’exercici de l’any 2020. (Veure AQUÍ)
 6. Informació sobre el tancament de l’exercici 2019 i pressupost de l’exercici 2020 de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana.
 7. Informació sobre les mesures adoptades en compliment de la Resolució SLT/737/2020, del 13 de març i del Reial Decret 463/2020 del 14 de març (tancament del Palau de la Música i suspensió de la temporada).
 8. Informació sobre les mesures adoptades per garantir la viabilitat econòmica del Palau de la Música Catalana arran de la crisi COVID-19.
 9. Ratificació del nomenament de Teresa Guisado Luceño com a vocal de la Junta Directiva de l’Orfeó Català en representació del Cor de Noies i de Ferran Passola i Cros en representació del Cor Jove.
 10. Informació sobre futurs projectes de l'Orfeó Català i altres cors de la casa.
 11. Torn obert de paraules.
 12. Lliurament de medalles als socis amb 25 i 50 anys d’antiguitat a l’Entitat.

Si no recorda les claus d'accés per veure els documents, pot trucar al tel. 648.925.789 (Sra. Maribel Palau).

Cal recordar que per poder assistir a l’Assemblea no es pot tenir suspesa la condició de soci i que cal estar al corrent de pagament de les quotes de l’Associació.

Segons l’article 28.3 dels estatuts de l’Associació Orfeó Català, pot delegar el seu vot a un altre soci emplenant la butlleta corresponent i, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, fer-la arribar a les oficines de l’Orfeó Català fins al divendres, 16 d'octubre de 2020.

 • Model de delegació de vot (descarregar aquí)