Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Biografia

Cor Jove de l'Orfeó Català

Forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i està integrat per cantaires de setze a vint-i-cinc anys. Fundat el 1986 i dirigit per Conxita Garcia durant els primers setze anys, actualment Esteve Nabona n’és el director i Josep Buforn el pianista.

Ha col·laborat amb l’OBC, Orquestra Simfònica del Vallès, The Sexteen Orchestra, Ensemble Pygmalion, Orquestra Barroca Catalana i Orquestra de Cambra Terrassa 48, entre d’altres. També ha treballat amb directors de prestigi, com Harry Christophers i Raphaël Pichon. S’ha presentat arreu de Catalunya, a la resta de l'Estat espanyol, Polònia, Alemanya, Àustria, República Txeca i Holanda.

El 2010 va enregistrar el CD Aigües de primavera i el 2013 el CD Requiems de Mozart i de Fauré per a Columna Musica. Durant la temporada 2014-15 el Cor Jove ha interpretat la banda sonora d’El senyor dels anells de Howard Shore juntament amb el Cor Infantil de l’Orfeó Català i el Cor Jove dels Països Catalans, en la temporada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona Nacional de Catalunya.

L'Escola Coral de l'Orfeó Català rep el mecenatge de Fundación Banco Santander.