Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Biografia

Cor Infantil de l'Orfeó Català

Forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i està integrat per cinquanta tres cantaires d’onze a quinze anys. Va ser fundat, i dirigit fins al 2008, per Elisenda Carrasco i Ribot. Des d’aleshores Glòria Coma i Pedrals n’és la directora i Pau Casan el pianista, actuant arreu de Catalunya, a la resta de l’Estat espanyol i Europa.

Ha col·laborat amb orquestres i cors de prestigi, com ara l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Orquestra de Bilbao, Rundfunksinfonieorchester, RIAS Kammerchor, o Monteverdi Choir amb els English Baroque Soloists. També ha treballat amb directors com Erkki Pohjola i Pasi Hyökki, Manuel Valdivieso, Marzio Conti, Juan José Mena, Marek Janowski, Sir J. E. Gardiner, S. Bychkov, Z. Mehta, Víctor Pablo Pérez i Pablo González, entre d’altres.

Ha participat en produccions d’òpera del Gran Teatre del Liceu, ha estrenat El bosc de Farucàrum al Teatre Lliure, ha treballat amb la companyia Comediants, i amb el director d’escena Dani Coma en l’espectacle Encants del món; ha enregistrat per a Catalunya Música i ha participat en els CD European Christmas Songs, Germanies de Lluís Llach, Cantem aquest Nadal i la cantata L’assemblea dels infants de J. A. Amargós, i, en solitari, ha gravat els CD Encants del món i Cançons per a la mainada.

El 2013 va rebre el tercer premi en la modalitat de cors infantils al Concurs del Festival Internacional de Música de Cantonigròs.

Durant la temporada 2014-15 el Cor Infantil ha interpretat la banda sonora d’El senyor dels anells de Howard Shore juntament amb el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Jove dels Països Catalans, en la temporada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona Nacional de Catalunya.

L'Escola Coral de l'Orfeó Català rep el mecenatge de Fundación Banco Santander.