Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Cantaires dels cors de l’Orfeó Català cantaran per als presos polítics

20190112 Cantada presons

Cantaires de l’Orfeó Català, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor de Noies de l’Orfeó Català cantaran a tres presons catalanes per reclamar la llibertat dels presos polítics, amb un programa centrat en cançó popular catalana.

La decisió va ser aprovada per la Junta de l’Orfeó Català, a proposta dels vocals cantaires de la Junta, i es presenta com una activitat voluntària. Els cantaires dels cors del Palau de la Música Catalana estaran dirigits per Pablo Larraz, sotsdirector de l’Orfeó; Xavier Puig, director principal del Cor de Cambra; Esteve Nabona, director del Cor Jove, i Buia Reixach i Feixes, directora del Cor de Noies.

El proper dissabte, 12 de gener, a les 13 h, tindrà lloc la cantada solidària al Centre Penitenciari Mas d’Enric, al Catllar, on hi ha Carme Forcadell. En aquest cas, cantaires dels cors de l’Orfeó Català s’afegiran a la cantada programada pels cors de la Conca de Barberà i el Priorat amb la col·laboració del Poble Canta.

El divendres 18 de gener, a les 20 h, un altre grup de cantaires dels cors cantaran per a Dolors Bassa a la presó Puig de les Basses, a Figueres.

I, finalment, el diumenge 20 de gener, a les 12.20 h, els cors de l’Orfeó Català seran al Centre Penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, per oferir la cantada solidària per als presos polítics Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Sànchez, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Oriol Junqueras.