Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Comunicat del Palau de la Música Catalana

Davant dels fets viscuts aquest diumenge 1 d’octubre arreu de Catalunya, des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i de l’Associació Orfeó Català manifestem el nostre enèrgic rebuig  davant les desmesurades accions policials en contra de les persones que van voler expressar el seu dret a decidir.  Hem viscut un greu atac en contra de la democràcia, de la llibertat d’expressió i dels drets fonamentals que creiem que no podem obviar.

Tant la Fundació com l’Associació Orfeó Català continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, en la defensa de la seva cultura i identitat, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar.

I és per això que aquest dimarts 3 d’octubre el Palau de la Música Catalana romandrà tancat adherint-se a la convocatòria d’aturada general.

***

Les visites guiades han estat cancel·lades.

El concert programat pel dia 3 d'octubre ha canviat de data i hora i s'ha programat el dimecres, 4 d'octubre a les 12 h. Les mateixes entrades seran vàlides.

Les persones que vulguin la devolució de l'import de les entrades poden adreçar-se a taquilles@palaumusica.cat des d'on es gestionarà la devolució.