Dia dels Socis

Avís 29/04/2020

Benvolgut/da soci/a,

Primer de tot desitjar que vostè i la seva família estiguin bé de salut, i que aquesta situació tan excepcional passi el més aviat possible per poder normalitzar les nostres vides.

Atès a la incertesa que el Covid-19 està causant, l’informem que ens veiem obligats a cancel·lar el DIA DELS SOCIS d’enguany. Per aquest motiu, per retornar-li l’import pagat, li prego ens envií el IBAN (de 24 dígits) i el nom del titular del compte bancari, i si és diferent el nom del comensal també, al mail [email protected].

Si ho prefereix també li podem retornar els diners en efectiu quan obrim el Palau.

Per qualsevol dubte o aclariment ens posem a la seva disposició i pot trucar al telèfon 648.925.789 (Sra. Maribel Palau).

Esperem poder retrobar-nos ben aviat al Palau de la Música Catalana.


Com ja comença a ser tradició, ens plau anunciar-li la celebració de la tercera edició del Dia dels Socis que aquest any volem celebrar amb vostè el diumenge 29 de març de 2020.

Començarem a les 12 h, amb la invitació al concert que protagonitzaran el Cor Petits de l’Orfeó Català, el Cor Mitjans de l’Orfeó Català, el Cor Infantil de l’Orfeó Català i el grup instrumental Ensemble, seguit del tradicional dinar al Foyer del Palau de la Música Catalana. En acabar, el director general, Joan Oller, explicarà les grans línies de programació de la nova temporada 2020-21.

A continuació, pot veure el programa que hem preparat per a aquest dia. Els socis participants entraran en el sorteig d’un viatge per a dues persones a la ciutat alemanya de Colònia, del 21 al 24 d’abril de 2020, per acompanyar l’Orfeó Català.

Pot confirmar l’assistència al Dia dels Socis enviant un correu electrònic, abans del 28 de febrer de 2020, a [email protected] o bé trucant al telèfon 93 295 72 13 (Isabel Martínez).

Per tal d’agilitzar l’accés i evitar llargues cues, proposem fer el pagament de l’import del menú –17 € adult i 12 € nens– abans del dia 16 de març de 2020, al número de compte que li facilitarem o bé personalment a les oficines Palau de la Música (6a planta, de 9 a 17.30 h, de dilluns a dijous).

Per motius d’aforament, les places són limitades i s’adjudicaran per ordre de pagament. En cas de no poder assistir, es retornarà l’import abonat.

Programa: Diumenge, 29 de març de 2020

- 11.15 h: Acreditació dels socis (per l’entrada principal)

- 12.00 h: Concert

Cor Petits de l’Orfeó Català
Cor Mitjans de l’Orfeó Català
Cor Infantil de l’Orfeó Català
Ensemble 
(grup instrumental)
Pau Casan, piano
Glòria Coma i Pedrals, directora
Programa:
Horovitz: El capità Noè i el seu zoo flotant

- 14.00 h: Dinar al Foyer del Palau de la Música Catalana

- 16.00 h: Sorteig del viatge a Colònia

- 16.15 h: Presentació de la Nova Temporada 2020-2021

- 16.45 h: Finalització de l’acte