Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Dia dels Socis

El diumenge 27 de gener de 2019 va tenir lloc la segona edició del Dia del Socis, ideada per enfortir els lligams amb els socis i sòcies de l’Orfeó Català i agrair-los el compromís amb la institució. Amb gran èxit de participació, més 180 socis i acompanyants van poder gaudir d’un dinar al Foyer del Palau de la Música Catalana i escoltar de la mà de Jordi Vivancos i Esteve Nabona l’explicació del Projecte social i educatiu Clavé XXI amb una petita actuació de cantaires. Per acabar la jornada, els socis i acompanyants van assistir al concert del Cicle Cor de Cambra / ONCA que van protagonitzar el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, que van oferir obres de Philip Glass, compositor convidat d’aquesta temporada, i de Bach.

Durant la jornada es va sortejar un viatge per a dues persones per acompanyar el Cor de Noies de l’Orfeó Català al concert que realitzarà a Berlin el proper 12 de maig. La sòcia Lourdes Porcar i Guasch va resultar la guanyadora; enhorabona!

Gràcies per la vostra assistència i per fer possible una jornada tan entranyable que repetirem l’any que ve.