Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Director i pianista

Esteve Nabona, director del Cor Jove, i Pau Casan, pianista, aconsegueixen amb el seu treball en equip que el Cor Jove de l'Orfeó Català es caracteritzi com un col·lectiu il·lusionat i compromès.

Amb els objectius de l'excel·lència artística i el compromís humà, Esteve Nabona i Pau Casan treballen la cohesió del grup i la seva formació artística, tot proposant-los una experiència musical de qualitat.

 

 

"Ser al capdavant del Cor Jove de l'Orfeó Català significa poder fer música amb l'energia i la il·lusió al servei de la sensibilitat i el rigor. En un cor de les característiques del nostre, el creixement i l'afany constant de superació fan que poques coses siguin impossibles."

Esteve Nabona, director del Cor Jove

 

"Formar part de l'Escola Coral de l'Orfeó Català és tot un privilegi! I més concretament del Cor Jove, és una gran responsabilitat i una font d'enriquiment constant poder compartir la música amb els joves cantaires."

Pau Casan, pianista