Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Directora i pianista

La complicitat musical i artística entre la directora del cor, Buia Reixach, i el pianista, Josep Surinyac, s'ha retrobat al Palau per liderar el projecte del Cor de Noies. Aquest tàndem garanteix la sòlida formació de les cantaires motivant-les i conduint-les durant la seva estada al cor.

L'objectiu de directora i pianista és que les noies se sentin part d'un col·lectiu compromès amb un alt nivell de qualitat musical, la solidaritat entre els seus membres i la projecció del cant coral femení, essent un cor de referència.

"Dirigir el Cor de Noies de l'Orfeó Català és un gran privilegi per a mi. És molt gratificant ser al capdavant d'un grup de persones implicades, responsables i compromeses que regalen part del seu temps lliure per donar vida a un projecte comú: fer música. El Palau els dóna molt, certament, i elles ho retornen en forma de música viscuda des de molt endins, i fent vibrar el públic que les ve a escoltar arreu. El treball amb gent jove –que té els sentiments a flor de pell– esdevé un gran regal per a mi, setmana rere setmana."

Buia Reixach, directora del Cor de Noies

"Treballar amb el Cor de Noies és una oportunitat privilegiada de treballar amb un equip potent i enriquidor. És fantàstic acompanyar les noies en aquest procés de descoberta de la seva pròpia veu, del repertori i de la sensació de pertànyer a un cor."

Josep Surinyac, pianista