Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Directora i pianista

La complexa tasca que duen a terme Glòria Coma i Pedrals, directora del Cor Infantil de l'Orfeó Català, i el pianista Pau Casan és aconseguir la cohesió d'un grup format per cantaires des dels 11 fins als 16 anys, tant a nivell musical com en l'àmbit més humà.

La perseverança i energia que la Glòria i el Pau aboquen en aquest projecte reverteixen en l'entusiasme dels cantaires i la seva amplitud d'horitzons, una educació integral a través de la música coral.

"Treballar amb nens i nenes que els agrada cantar és molt enriquidor i molt emocionant!  L'objectiu és fer bona música passant-nos-ho bé i fent-nos a tots una mica més feliços!"

Glòria Coma, directora

"Formar part de l'Escola Coral de l'Orfeó Català és tot un privilegi! I més concretament del Cor Infantil, és una gran responsabilitat i una font d'enriquiment constant poder compartir la música amb els nostres nens i tot l'equip de professors."

Pau Casan, pianista