Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Directora i pianista

Glòria Fernández condueix aquest col·lectiu de cantaires en una edat molt receptiva per un aprenentatge continuat. Els nens i nenes han de saber enfrontar-se a un concert, i és la Glòria, juntament amb la pianista Laia Armengol, qui els prepara perquè se sentin segurs i gaudeixin de l'oportunitat que suposa oferir al públic tot allò que han après en grup.

"Ser directora del Cor Mitjans de l'Orfeó Català t'aporta una gran satisfacció, ja que els cantaires t'encomanen la seva vitalitat. Els nens son tan enèrgics i creatius que cada classe és com obrir un llibre, no saps mai quina sorpresa t'espera a la pàgina següent."

Glòria Fernández, directora


Va estudiar cant als conservatoris de Tarragona i de Vila-seca amb Mercè Obiols i Charo García, tot finalitzant el grau mitjà amb menció d’honor. Va obtenir el títol de grau superior de direcció coral a l’ESMUC amb Pierre Cao i Johan Duijck. Va exercir com a professora titulada del mètode pedagogicomusical Jaques- Dalcroze a l’Institut Joan Llongueres de Barcelona.

Actualment canta al cor Arsys Bourgogne, dirigit per Pierre Cao, i a La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall. Ha dirigit corals com Els Rossinyols de Tarragona, Geriona de Girona, Cor Aura de l’Escola de Música del Palau i Mos Cantars de Tarragona. Actualment és directora del Cor Novaura. Ha treballat en projectes educatius de l’Escola Coral de l’Orfeó Català per impulsar el cant coral, a Bombai l’estiu del 2010, al Camerun el setembre del 2011 i actualment en el projecte social Clavé XXI des del 2011.

Des del setembre del 2007 és directora del Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

"Participar en la formació d'aquests nens és una de les feines més gratificants que he fet mai. Tocar amb ells i sentir la música plegats és indescriptible."

Laia Armengol, pianista

Nascuda a Barcelona (1981), inicià la formació musical als 6 anys a l'Escola Coral de l'Orfeó Català. Estudià piano amb Àngel Soler i Diana Baker. El 2002 es llicencià al Conservatori Superior de Música de Barcelona i es traslladà a Londres per rebre classes de Yonty Solomon i Douglas Finch al Trinity College of Music de Londres, on va seguir un postgrau com a pianista acompanyant i un màster en interpretació com a solista. També ha rebut els consells de Miquel Farré, Mark Hastings, Francisco Poyato, Josep Colom, Eugene Asti, Roger Vignoles i George Hadjinikos, entre d'altres.

Ha estat distingida com a solista i com a músic de cambra en diversos concursos, com el Leonard Smith and Felicity Young Duo Competition i el John Halford Piano Competition, entre d'altres.

Com a solista i pianista acompanyant ha actuat a Espanya i Anglaterra. Actualment és intèrpret de música de cambra i pianista acompanyant de cantants solistes i cors.

Ha enregistrat per a Columna Música el CD La Fragua de Luna per a flauta i piano, de la col·lecció discogràfica "Jóvenes Intérpretes" de Joventuts Musicals d'Espanya.

Recentment ha treballat com a pianista acompanyant en el projecte educatiu de l'Escola Coral de l'Orfeó Català per impulsar el cant coral a Yaoundé (Camerun).

En el vessant pedagògic ha treballat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, a l'Escola Municipal de Música Can Ponsic i actualment ho fa a l'Escola Coral de l'Orfeó Català.