Dóna suport als cors de l'Orfeó Català

L'Orfeó Català gaudeix, com a seu pròpia, del Palau de la Música Catalana, l'única sala de concerts modernista Patrimoni Mundial.

El cor de l'Orfeó Català i els cors de l'Escola Coral i el Cor de Cambra del Palau representen l'ànima que dóna vida a aquest màgic edifici. Actualment tots els cors sumen gairebé 300 cantaires i són les formacions ambaixadores del Palau i de la música coral catalana arreu. Durant el 2011 els cors van protagonitzar un total de 138 concerts, 46 dels quals es van celebrar al Palau de la Música Catalana.

Participar de l'activitat del Palau i dels cors és possible gràcies al Programa de Mecenatge impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Tu també pots ser Mecenes dels Cors de l'Orfeó Català i formar part d'un dels símbols més genuïns de la cultura del nostre país, a canvi d'avantatges diversos, cessió de sales, publicitat o bé com a donacions amb contraprestacions fiscals.

Per a més informació sobre mecenatge, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 93 295 72 14 / 13 o per correu electrònic: [email protected].