Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Cor de Noies de l’Orfeó Català ofereix dos concerts a Hannover, demà divendres i diumenge 26 de març

En el marc del mateix projecte, Simon Halsey oferirà una masterclass de direcció coral també a Hannover

El Cor de Noies de l’Orfeó Català ha estat convidat al projecte Heimat que organitza el Centre Internacional de Cant Coral Infantil i Juvenil (Internationales Kinder und Jugendchorzetrum) de Hannover i que consisteix en un cap de setmana amb concerts i activitats al voltant del cant coral. En el marc d’aquesta invitació, Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor artístic de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, impartirà una masterclass de direcció coral i dirigirà un assaig obert en què participaran la formació catalana i també el cor femení Mädchenchor Hannover.

Quant als concerts, el Cor de Noies de l’Orfeó Català actuarà a la Christuskirche de Hannover demà divendres 24, a les 20 h, sota la direcció de la seva titular, Buia Reixach i Feixes, i amb l’acompanyament al piano de Josep Surinyac, per oferir un repertori amb obres de Duruflé, Orbán, Biebl, Casals, Jenner i Vila i Casañas, entre d’altres. Diumenge 26, a les 11 h, al mateix emplaçament i com a concert del cloenda del projecte, el cor actuarà al costat del Mädchenchor Hannover per interpretar, novament amb acompanyament de Josep Surinyac, repertori coral de música de Catalunya, Suècia, França i Alemanya.

Aquest viatge a Alemanya és fruit de l’esforç de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per promoure les actuacions dels cors de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau més enllà del Palau. Un objectiu estratègic que s’ha materialitzat en concerts de les formacions en alguns dels més destacats auditoris d’Europa al costat d’orquestres i directors de reconegut prestigi internacional.