Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Cor

Forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i està integrat per 27 nens i nenes de sis i set anys. És una etapa en què els cantaires comencen la formació en el món de la veu i la música. A partir de cançons, exercicis i jocs es busca i es treballa l’extensió de la veu, la seva lleugeresa, l’afinació i el reconeixement auditiu des de l’escolta i la imitació.

És en aquest període que els nens s’eduquen en el ritme, la pulsació i l’expressivitat musical a través del cant, la dansa i l’escenificació de les cançons, i es fomenta que els cantaires es familiaritzin amb la respiració i tinguin consciència corporal.

Treballen dividits en dos grups segons l’edat: Petits 1, amb sis anys, i Petits 2, amb set anys, per rebre una formació específica i acurada segons la seva maduresa. Aquestes sessions es fan al Palau de la Música Catalana i el Cor té l’oportunitat d’actuar tres cops l’any en aquest escenari amb la resta de cors de l’Escola Coral: en el Concert d’Any Nou, el Concert de fi de curs i el Concert de Sant Esteve. També s’organitzen activitats fora del Palau, així com concerts, intercanvis amb altres corals i un cap de setmana de treball.

L’Escola Coral de l’Orfeó Català rep el mecenatge de la Fundació Banc Santander