Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau de la Música Catalana organitza el seu primer esplai artístic d’estiu, amb el cant coral com a eix central

Palau vincles banner fi

El proper dissabte, 25 d’abril, s’obren les inscripcions del primer esplai artístic d’estiu organitzat pel Palau de la Música Catalana. L’esplai, organitzat per l’equip de Palau Vincles –el projecte social del Palau–, amb el cant coral com a eix central, combinarà també diverses branques de les arts. Així, a més de tallers de cant coral, se n’hi oferiran de poesia, hip-hop i rimes, percussió corporal, dansa urbana i moviments, així com també de cuina i nutrició, tots treballats a partir d’una emoció que serà diferent cada setmana.

És un esplai artístic d’estiu amb cinc setmanes de durada, del 29 de juny al 31 de juliol, que oferirà un total de 300 places (60 places per setmana) per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Totes les activitats es duran a terme dins les instal·lacions del Palau de la Música Catalana i esporàdicament s’hi faran sortides amb activitats vinculades, tant en entorns naturals com culturals i d’experimentació.

La proposta compta amb un equip de professionals qualificat. Així, els tallers de cant coral seran impartits per l’equip de directors i mestres de Palau Vincles, mentre que Santi Serratosa coordinarà els tallers de percussió corporal, Pau Llonch dirigirà els tallers de rap hip-hop i rimes, Andreu Galan assumirà els tallers de poesia, Sandra Jurado els tallers de dansa urbana i moviment, i amb MyGranChef per als tallers de cuina i educació nutricional.

Es tracta d’un esplai adherit a la campanya T’estiu molt de l'Ajuntament de Barcelona, i de les 60 places ofertes setmanalment, el 50% del total estan destinades a nens i nenes becats per l’Ajuntament de Barcelona. El procés d'inscripció és del 25 d'abril al 19 de maig, ambdós inclosos i l'assignació de les places es farà per estricte ordre d'inscripció i posterior pagament d'acord amb les dates establertes.

Nota: per dur a terme les activitats proposades se seguiran estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries quant a mesures de prevenció necessàries en el context de la COVID-19.

Per a més informació i inscripcions a l’esplai artístic d’estiu, feu clic aquí.

 

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles, abans denominat Clavé XXI, és el projecte social del Palau de la Música Catalana. La nova marca, adoptada recentment, respon a l’objectiu d’explicitar els vincles que promou l’activitat coral i alhora la seva relació amb el Palau. Nascut l’any 2011 amb l’acompanyament de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, vol enfortir i ampliar la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català.

L’objectiu de Palau Vincles és fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves en zones o en situacions vulnerades mitjançant la intervenció, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Actualment Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa mitjançant 12 espais entre centres oberts, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals per mitjà de les corals adscrites al projecte del Palau.

A través de Palau Vincles l’entitat recupera alguns dels seus valors fundacionals, com són la participació i el compromís social.