Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Convocatòria d'eleccions a la Junta Directiva de l'Associació Orfeó Català

Benvolguts socis i sòcies,

Us informem que, segons l’acord pres a la sessió del 17 d’abril de la Junta Directiva, us convoquem a les eleccions per escollir els membres de la nova Junta Directiva de la nostra Associació.

D’acord amb el que estableixen l’article 53è i concordants dels estatuts de l’Orfeó Català, les eleccions es duran a terme mitjançant una Jornada Electoral que se celebrarà el dimarts 26 de juny de 2018, de 10.00 a 19.00 hores, en el cas que es presentés més d’una candidatura, i de 13.00 a 19.00 hores, en cas que es presentés només una candidatura, en el transcurs de la qual els socis que ho desitgin podran exercir el seu dret de vot a les urnes instal·lades a l’interior del Petit Palau. La Jornada Electoral anirà seguida d’una Assemblea General, que tindrà lloc a les mateixes instal·lacions del Petit Palau, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20.00 h en segona convocatòria, i en la qual es farà públic l’escrutini dels vots i es produirà la proclamació, l’acceptació i la presa de possessió del càrrec pels membres de la Junta Directiva escollida.

Podeu consultar AQUÍ el que estableixen els articles del capítol XIV dels estatuts de l’Orfeó Català sobre el règim electoral.

Podeu consultar AQUÍ la candidatura presentada i admesa per participar en el procés electoral del proper 26 de juny de 2018.