Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Els Amics de les Arts
Symphonic Project

Descripció

Els Amics de les Arts

Fitxa artística

Joan Enric Barceló, veus i guitarra
Eduard Costa,  veus, i xilòfon 
Ferran Piqué,  veus, guitarra i sintetitzadors 
Dani Alegret, arranjaments orquestrals, veus i piano
Pol Cruells,  baix
Ramon Aragall,  bateria i percussions
Joan Martorell, direcció orquestra

Amb la participació del Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)

Detalls

Els Amics de les Arts en format simfònic! Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué, alquimistes del pop que són entusiastes seguidors del nostre festival i del jazz en general, proposen un projecte inèdit que servirà per commemorar els 50 anys del festival de jazz i els 25 del Teatre-Auditori Sant Cugat, segona casa tant per nosaltres (que portem col·laborant-hi des del 2007) com pels Amics, una banda que ha aconseguit enregistrar la seva obra en la memòria col·lectiva de tota una generació. Escudats per una orquestra dirigida per Joan Martorell i amb 44 músics formats al Conservatori del Liceu i l’Esmuc, entre d’altres prestigiosos centres, Els Amics de les Arts ja ho tenen tot a punt per allargassar fins a una mida XXL el seu repertori de grans èxits (és a dir, pràcticament tot el que han fet d’ençà que, aviat farà 10 anys, van irrompre amb l’històric Bed & Breakfast). Temps per cantar Monsieur CousteauJean-LucLouisiana o els camps de cotó i El seu gran hit amb un embolcall ben especial: tota una orquestra simfònica. Compteu-hi: el Symphonic Project d’Els Amics de les Arts serà una de les estrenes més recordades del 2018.

Informació i entrades

Sessions de l'obra

  • 23 Novembre 2018
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 40 €
Organitza:The Project

Compartir