Equip artístic

Pablo Larraz, Director principal

Inicià els estudis musicals a Jaca (Osca), la seva ciutat natal. A Barcelona estudià magisteri musical a la UAB i piano amb Carme Poch al Conservatori Municipal, on obtingué la titulació superior el 2003. El seu interès per la música vocal el portà a formar part d’alguns cors destacats, com l’Orfeó Gracienc, la Coral Cantiga i Vozes de Al Ayre Español de Saragossa. També ha col·laborat amb el Cor de Cambra del Palau, Coro Barroco de Andalucía i diferents grups de música antiga. Després d’uns anys dedicats a l’ensenyament a l’escola primària i cors infantils, accedí als estudis de direcció coral a l’ESMUC, on treballà amb Josep Vila i Johan Duijck, estudis que finalitzà el 2010.

Actualment és el director principal de l'Orfeó Català. També del Cor de Cambra de la Diputació de Girona (des del 2008) i del Cor Jove del Conservatori de Girona (des del 2013). Des del 2010 ha estat assistent del que fos director de l'Orfeó Català, Simon Halsey, a més de ser el coordinador i responsable pedagògic de la formació vocal i musical dels seus cantaires. Igualment, és membre de l’equip tècnic de la Federació de Cors Joves de Catalunya.

Els darrers anys ha iniciat la seva carrera com a tenor solista, especialitzat en el repertori barroc. L’any 2014 va guanyar la Beca Bach, ha interpretat més d’una vintena de cantates de J. S. Bach, el rol d’Evangelista de l’Oratori de Nadal del mateix compositor i diversos oratoris i obres de Händel, Carissimi i Mozart, entre d’altres. Aquest darrer curs ha finalitzat els estudis superiors de cant històric a l’ESMUC sota la tutela de Lambert Climent.

Pau Casan, pianista

Es va formar amb M. Farré, G. Fergus-Thompson i R. Vignoles al Royal College of Music de Londres. Primer premi del 23è Concurs Joan Massià i premi al millor pianista del 22è Premi Ciutat de Berga, ha actuat a Espanya, França, Portugal, Dinamarca, Alemanya, Finlàndia, el Regne Unit i Colòmbia. Té un CD amb obres de piano solista i acompanyant la soprano A. Mateu (Columna Música).

Compagina l’activitat concertística amb la docència al Conservatori Superior de Música del Liceu i col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu. És el pianista del Cor Infantil i de l’Orfeó Català.