Equip artístic

La complexa tasca que duen a terme Glòria Coma i Pedrals, directora del Cor Infantil de l'Orfeó Català, i el pianista Paul Perera és aconseguir la cohesió d'un grup format per cantaires des dels 11 fins als 16 anys, tant a nivell musical com en l'àmbit més humà.

La perseverança i energia que la Glòria i el Paul aboquen en aquest projecte reverteixen en l'entusiasme dels cantaires i la seva amplitud d'horitzons, una educació integral a través de la música coral.

Glòria Coma i Pedrals, directora

"Treballar amb nens i nenes que els agrada cantar és molt enriquidor i molt emocionant!  L'objectiu és fer bona música passant-nos-ho bé i fent-nos a tots una mica més feliços!"

Va néixer a Santa Maria d’Oló (Moianès). Estudià direcció amb Mireia Barrera, Josep Vila i Casañas, Pierre Cao, Johan Duijck i Harry Christophers. Ha realitzat estudis de piano, contrabaix, teatre i dansa, i és llicenciada en cant per l’ESMUC sota el mestratge de Margarida Natividade, amb la qual ha participat en diverses classes magistrals a Bèlgica. Ha dirigit el Cor Infantil Sant Esteve de Castellar del Vallès (primer premi de la X Mostra de la Generalitat de Catalunya) i el Cor Jove de l’Escola de Música la Guineu de Barcelona (segon premi del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil d’Havaneres de Torrevella).

Ha dirigit cors d’adults, com el Cor Lieder Càmera, del qual assumí la direcció adjunta del 2005 al 2008. Ha actuat com a contrabaixista en diverses agrupacions, i com a soprano solista ha interpretat els papers de Barbarina i la Reina de la Nit (Mozart), Lakmé (Delibes), Melissa (Händel), i també ha cantat l’Stabat Mater de Pergolesi (Orquestra Barroca Catalana) i l’Oratori de Nadal de Camille Saint-Saëns (Orquestra Ars Musicae), entre d’altres. És professora de cant al monestir de Sant Benet de Montserrat i a l’Orfeó Català. Des del 2008 dirigeix el Cor Infantil de l’Orfeó Català (tercer premi a Cantonigròs).

Paul Perera Arguedas, pianista

Va acabar el grau professional al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (CSMMB) amb M. Carme Poch, i hi obtingué el premi d'honor de piano. Va fer el grau superior a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb la professora M. Jesús Crespo i es llicencià amb matrícula d'honor. Posteriorment ha cursat diversos postgraus amb el professor Luiz de Moura Castro al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Ha rebut classes i consells de diversos pianistes i professors de cambra: José Ángel González, Margarida Serra, Alain Motard, Pierre Reach, Antoni Besses, Vladik Bronewetski, Emilio Molina, Gennady Dzubenk, Guillermo González, Manuel Ituarte, Peter Bithel, Carles Marquès, Luiz de Moura Castro, Brigitte Meyer, Quartet Casals, Charles Tunnell, Francisco Poyato i Assumpta Mateu.

Gran part de la seva activitat professional se centra en la música coral, en la qual s'ha especialitzat treballant amb directors rellevants del panorama nacional –Josep Vila i Casañas, Pablo Larraz, Elisenda Carrasco, Pere Lluís Biosca, Josep Vila Jover, Oriol Castanyer, Josep Prats o Montserrat Menesses, entre d’altres– i de l'àmbit internacional –Simon Halsey, Cristian Grases, Karmina Silek, Joan Company, Josu Elberdin o Basílio Astúlez.

També s'ha format en direcció coral sota el mestratge de Poire Vallvé a l'Orfeó Gracienc, del qual va ser sotsdirector (2014-2017). Actualment és pianista i sotsdirector de Laia Santanach a Roig Korai, cor de noies de l'Orfeó Gracienc, i a la Coral Renaixença de Sant Boi. També és pianista del Cor Infantil del Palau de la Música Catalana.

Interessat així mateix en la música de cambra, actualment forma duet de lied amb la soprano Anaïs Oliveras i amb la violinista Marie Perera (duet Élégie), i en la composició. I va ser membre de l'equip tècnic del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) durant cinc anys.