Equip artístic

La complexa tasca que duen a terme Glòria Coma i Pedrals, directora del Cor Infantil de l'Orfeó Català, i el pianista Pau Casan és aconseguir la cohesió d'un grup format per cantaires des dels 11 fins als 16 anys, tant a nivell musical com en l'àmbit més humà.

La perseverança i energia que la Glòria i el Pau aboquen en aquest projecte reverteixen en l'entusiasme dels cantaires i la seva amplitud d'horitzons, una educació integral a través de la música coral.

Glòria Coma i Pedrals, directora

"Treballar amb nens i nenes que els agrada cantar és molt enriquidor i molt emocionant!  L'objectiu és fer bona música passant-nos-ho bé i fent-nos a tots una mica més feliços!"

Va néixer a Santa Maria d’Oló (Moianès). Estudià direcció amb Mireia Barrera, Josep Vila i Casañas, Pierre Cao, Johan Duijck i Harry Christophers. Ha realitzat estudis de piano, contrabaix, teatre i dansa, i és llicenciada en cant per l’ESMUC sota el mestratge de Margarida Natividade, amb la qual ha participat en diverses classes magistrals a Bèlgica. Ha dirigit el Cor Infantil Sant Esteve de Castellar del Vallès (primer premi de la X Mostra de la Generalitat de Catalunya) i el Cor Jove de l’Escola de Música la Guineu de Barcelona (segon premi del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil d’Havaneres de Torrevella).

Ha dirigit cors d’adults, com el Cor Lieder Càmera, del qual assumí la direcció adjunta del 2005 al 2008. Ha actuat com a contrabaixista en diverses agrupacions, i com a soprano solista ha interpretat els papers de Barbarina i la Reina de la Nit (Mozart), Lakmé (Delibes), Melissa (Händel), i també ha cantat l’Stabat Mater de Pergolesi (Orquestra Barroca Catalana) i l’Oratori de Nadal de Camille Saint-Saëns (Orquestra Ars Musicae), entre d’altres. És professora de cant al monestir de Sant Benet de Montserrat i a l’Orfeó Català. Des del 2008 dirigeix el Cor Infantil de l’Orfeó Català (tercer premi a Cantonigròs).

Pau Casan, pianista

"Formar part de l'Escola Coral de l'Orfeó Català és tot un privilegi! I més concretament del Cor Infantil, és una gran responsabilitat i una font d'enriquiment constant poder compartir la música amb els nostres nens i tot l'equip de professors."

Es va formar amb M. Farré, G. Fergus-Thompson i R. Vignoles al Royal College of Music de Londres. Primer premi del 23è Concurs Joan Massià i premi al millor pianista del 22è Premi Ciutat de Berga, ha actuat a Espanya, França, Portugal, Dinamarca, Alemanya, Finlàndia, el Regne Unit i Colòmbia. Té un CD amb obres de piano solista i acompanyant la soprano A. Mateu (Columna Música).

Compagina l’activitat concertística amb la docència al Conservatori Superior de Música del Liceu i col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu. És el pianista del Cor Infantil i de l’Orfeó Català.