Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Equip pedagògic

L’equip pedagògic de Clavé XXI està format per directors i professors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, amb una gran experiència en l'àmbit de la docència del cant coral, als quals se sumen directors formats en els cursos de direcció coral i pedagogia organitzats des del mateix Projecte.. Els directors i directores del projecte són Guifré Canadell, Quima Farré, Glòria Fernández, Mariona Fernández, Alba Millán i Mercè Pi. El projecte també compta amb l’Anna Niebla com a pianista del Cor Juvenil del Projecte Clavé XXI. Des de l’any 2015, a l’equip de directors, s’ha integrat la figura d’una logopeda, la Marina Pintanel, per detectar problemes en l’aparell fonador dels cantaires. Aquesta especialista realitza el diagnòstic, estableix un programa individualitzat corrector o bé deriva l’infant al seu centre de salut. La direcció de Clavé XXI recau en Esteve Nabona en la part pedagògica i artística, i Jordi Vivancos n’és el gerent.

Com a programa educatiu i social, Clavé XXI es desenvolupa tant als espais de l'Escola Coral de l'Orfeó Català (al Palau de la Música) com a les mateixes escoles i centres. Les formacions assagen un dia a la setmana en sessions de 45 minuts. A final de curs tots els cors protagonitzen plegats un concert al Palau de la Música Catalana al qual totes les famílies estan convidades i suposa una manera d'obrir les portes del Palau a la gent del barri. A més, des de 2015, els cors de Clavé XXI participen de manera regular en el concert anual d’‘El Messies’ familiar que organitza “la Caixa” al Palau de la Música. Igualment, els cors, educadors i les famílies col·laboren amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i amb el Concurs Maria Canals en actuacions i concerts puntuals. A més, cada una de les formacions desenvolupa una activitat pròpia, amb una línia individual que inclou petits concerts al llarg de l'any.