Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Festa de la Música Coral

Descripció

Festa de la Música Coral

Fitxa artística

Cor Infantil de L’Arc (Ester Bonal, directora)
Coral Sant Jordi (Oriol Castanyer, director)
Orfeó Català (Pablo Larraz, sotsdirector)
Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach, directora)

Programa

Cor Infantil de L’Arc
L'Ametller (lletra de Joan Maragall i música de Josep Ollé) 
Cançó de barri (lletra de Miquel Desclot i música de Josep Vila Casañas)
Paó (lletra de Josep Carner i música de Gerard López Boada). Premi a la millor composició coral per a cor infantil del II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral” convocat per l’Orfeó Català, 2017.

Coral Sant Jordi
Abril, de Bernat Giribet Sellart. Premi a la millor composició de música coral a cappella sobre un text en llengua catalana, per a veus mixtes de nivell de dificultat interpretativa mitjà/baix del VII Premis Catalunya de Composició Coral 2017, de la FCEC.
El testament d’Amèlia, de Bernat Giribet Sellart. Premi a la millor harmonització a cappella de cançons tradicionals dels territoris de parla catalana, per a veus mixtes de nivell de dificultat interpretativa: mitjà/baix del VII Premis Catalunya de Composició Coral 2017, de la FCEC.
“Si anessis lluny” i “Quina grua el meu estel” del Poema de la rosa als llavis, poema de Joan Salvat-Papasseit, amb música de Josep Alarcón. Menció especial per a la millor obra sobre text català en el II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral”, convocat per l’Orfeó Català, 2017.

Orfeó Català
Christus factus est, d’Anton Bruckner
Llum de Llorenç Balsach, Premi Maria Font Bernaus a la millor composició coral per a cor mixt “ex aequo”, del II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral”, convocat per l’Orfeó Català, 2017.
She walks in beauty de Carles Prat Vives. Premi Maria Font Bernaus a la millor composició coral per a cor mixt ex aequo, del II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral”, convocat per l’Orfeó Català, 2017.

Cor de Noies de l’Orfeó Català
P. Casals: Nigra sum
O. Gjeilo: Ubi caritas
A. Fuhrmann: Loitsu kateuksia vastaan (Encanteri per a fer fugir l’enveja)
Poema del bosc IV de Carles Prat Vives Premi a la millor composició coral per a veus iguals, del II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral”, convocat per l’Orfeó Català, 2017.

Descarregar el programa de mà
Document PDF (396KB)

Detalls

La Festa de la Música Coral és una iniciativa que recupera la celebració de la Festa de la Música Catalana, creada l’any 1904 per l’Orfeó Català i inspirada en els Jocs Florals per impulsar la composició musical catalana.
L’esdeveniment, de caràcter biennal, facilita alhora la nova creació de música coral, tant a nivell nacional com internacional, i la recuperació significativa del patrimoni musical de compositors catalans d’èpoques anteriors.
En aquesta edició s’estrenaran les obres premiades en el II Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música” 2017 convocat per l’Orfeó Català i els Premis Internacionals Catalunya de Composició Coral 2017 convocats per la FCEC.

Informació i entrades

Sessions de l'obra

  • 4 Març 2018
    Dg
    17:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir