Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Kukai Dantza & Sharon Fridman
Cor de Noies de l'Orfeó Català

Descripció

Fitxa artística

Idea original Jon Maya Sein / Coreografia Sharon Fridman / Ballarins Alain Maya, Eneko Gil, Ibon Huarte, Izar Aizpuru, Nerea Vesga, Urko Mitxelena / Cant David Azurza / Creació musical Luis Miguel Cobo, David Azurza / Assistent dramatúrgia Antonio Ramírez-Stavibo

Companyia resident a Errenteria (Gipúscoa), subvencionada pel Govern Basc. La companyia rep ajudes per als viatges d’Etxepare i INAEM

Cor de Noies de l'Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)

Detalls

Erritu és un viatge vital que travessa, mitjançant ritus individuals i col·lectius, els diferents estats de la vida en relació amb la natura i amb la comunitat, com ara el naixement i el caos, passant pel desert de la solitud fins a arribar a la trobada, l’amor i, finalment, la mort. Un grup de ballarins i una coral formada per una vintena de dones (de la localitat on es representa la peça) revisen els rituals tradicionals que encara es fan avui dia i els interpreten en clau contemporània.

El coreògraf Sharon Fridman ha estat convidat pel director artístic de la companyia Kukai Dantza, Jon Maya, i d’aquesta manera s’ha sumat a la llista de creadors convidats per la companyia basca per crear peces amb el seu equip, sempre que incorporin la dansa folklòrica basca, segell inconfusible de Kukai. Premi Nacional de Dansa 2017, des de la seva fundació l’any 2001 ha creat diversos espectacles propis i també col·laboracions amb la companyia Tanttaka Teatroa i amb coreògrafs com Cesc Gelabert, Israel Galván, Jone San Martín (The Forsythe Ballet), La Intrusa Danza, Marcos Morau / La Veronal… Per la seva banda, el coreògraf israelià establert a Madrid Sharon Fridman, director de la seva pròpia companyia, basa el seu treball en tres pilars fonamentals: el llenguatge del contact, la dimensió social de la dansa i la cerca de la incorporació del públic a la peça.

Informació i entrades

Sessions de l'obra

 • 21 Febrer 2020
  Dv
  20:00 h
  Barcelona - Mercat de les Flors
 • 22 Febrer 2020
  Ds
  20:00 h
  Barcelona - Mercat de les Flors
 • 23 Febrer 2020
  Dg
  18:00 h
  Barcelona - Mercat de les Flors

Informació de l'obra

Organitza:Mercat de les Flors

Compartir