Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Qui som

"Créixer dintre dels cors de l'Escola Coral fa que l'infant i el jove aprenguin a cantar dins d'un entorn ple de valors com la sensibilitat, el compromís, la companyonia i l'amor per la música", Esteve Nabona, director de l'Escola Coral.

Un total de 213 infants i joves d'edats compreses entre els 6 i els 25 anys donen vida als cinc cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, un projecte educatiu, artístic i social que els proporciona una completa formació vocal i musical.

L'Escola Coral és el planter de l'Orfeó Català. Un recorregut que comença als sis anys al Cor Petits i que continua amb el seu pas pel Cor Mitjans i el Cor Infantil. Els joves culminen la seva formació vocal i musical accedint al Cor de Noies o el Cor Jove de l'Orfeó Català, una estada que significarà sis anys més d'intensitat musical.

Un equip artístic professional format per entusiastes directors, pianistes, professors de cant i llenguatge musical vetllen per la vitalitat del projecte. Una inèrcia que no s'atura i que els darrers temps ha desenvolupat un projecte compromès amb la societat.

Amb més 70 concerts i activitats anuals, l'Escola Coral és un projecte pioner i únic al nostre país que compta amb el mecenatge de la Fundación Banco Santander.