Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Red Música Social

Descripció

Avís

Avís (16/11/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el concert programat pel 21 de novembre ha canviat de data fins el 9 de maig de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest enllaç. Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20201121-palau-vincles

Fitxa artística

Cors de Palau Vincles (projecte social del Palau)
Orquestres i cors formats per infants i joves de les entitats de la Red Música Social

Detalls

La Red Música Social és una aliança nacional d’entitats d’arreu del territori espanyol que promou el desenvolupament humà i la inclusió i integració social i efectiva de col·lectius a zones o situacions vulnerades amb especial incidència en la infància i adolescència, a través de la pràctica musical i coral col·lectiva gratuïta com a eina de transformació social.

Informació i entrades

Sessions de l'obra

 • 21 Novembre 2020
  Ds
  17:30 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 9 Maig 2021
  Dg
  17:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:11 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir