Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Requiem de Verdi participatiu

Rèquiem de Verdi participatiu

Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català, convida els cantaires interessats en conèixer i cantar amb l’Orfeó a participar en una activitat participativa i oberta a cantaires d’arreu.

Juntament amb l’Orfeó Català, el Cor Jove i el Cor de Noies oferiran el Rèquiem de Verdi, amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i els solistes Iwona Sobotka, Ruzana Grigorian, David Fruci i Carlo Colombara.

El concert serà el diumenge, 2 de juny a les 17 h a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. (Les entrades es posaran a la venda la primera setmana de maig).

Assaigs:
Divendres, 31 de maig de 19 a 22 h (Petit Palau)
Diumenge, 2 de juny, de 10 a 14 h i de 16 a 16'30 h (Sala de Concerts)

  • Activitat dirigida a cantaires majors d’edat amb coneixements musicals, però no es requereix que hagin cantat ja el Rèquiem de G. Verdi 

Condicions de participació

El cost de la inscripció són 35 €. Aquest import inclou l'orquestra i els solistes, els assajos, la partitura de l’obra per a les persones que no la tinguin i l’entrada per al concert que cada cantaire necessitarà per accedir al Palau de la Música Catalana. El pagament s’haurà de fer efectiu en fer la inscripció.

Els cantaires que tinguin la partitura original (Cor i piano editorial Peters Vocal Score/Klavierauszug EP4251) només hauran de pagar 10 €. Cal que totes les partitures siguin originals, no es permetrà participar a cap cantaire que porti fotocòpies.

  • Places limitades, cal inscripció prèvia.
  • Les inscripcions quedaran tancades el dia 26 d'abril del 2019. La plaça quedarà reservada un cop es confirmi el pagament de la inscripció.
  • Quan us inscriviu us enviarem el detall dels números que farà el cor de participants individuals.

Inscripció

Si disposes de la partitura (Cor i piano editorial Peters Vocal Score/Klavierauszug EP4251), el cost de la inscripció és de 10€; si no, de 35€.