Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

Formar part de l’Orfeó Català és formar part d’un dels cors amateurs de més prestigi i història del país. Una oportunitat per entrar a una de les famílies corals de referència, amb temporades de gran prestigi i màxima exigència artística. Et convidem a sumar-te a una formació que la propera temporada viatjarà a la Xina per actuar en el marc del Shanghai International Arts Festival, serà dirigida per Gustavo Dudamel en una gira amb la Münchner Philharmoniker, al Palau de la Música Catalana, Madrid i Munic, i que protagonitzarà els dos concerts performàtics amb Miquel Barceló en què s’estrenarà una obra de Pascal Dusapin.

Enguany el cor de l'Orfeó Català convoca audicions per a nous cantaires, tant per formar part de la plantilla com per a col·laboracions eventuals. Per a sopranos obrim la possibilitat de formar part de la borsa de reforços, i per a les cordes de contralts, tenors i baixos de formar part de la plantilla. 

El límit d'edat per presentar-se a les proves d'ingrés a l'Orfeó Català és de 60 anys i el mínim és de 25 anys.

Termini d'inscripcio

Les audicions es duran a terme al Palau de la Música Catalana del 9 al 12 de juliol a la tarda.

Abans del dia 14 de juny els aspirants hauran d’enviar un enregistrament d’àudio (o vídeo) d’una durada màxima de 5 minuts, en què interpretin una peça de lliure elecció (o fragment) amb acompanyament de piano o a cappella.

Aquest enregistrament permetrà fer la primera selecció dels aspirants, i el dia 18 de juny se’ls comunicarà si poden fer l’audició i l’horari.

Inscripció

Cal emplenar el formulari d’inscripció del web (aqui) i enviar l’enregistrament a l'adreça següent: orfeocatala@palaumusica.cat

Contingut de les audicions

a) Interpretació d'una obra per a veu i piano de lliure elecció.

b) Interpretació de dues obres obligades.

  • Per a sopranos: "How beautiful are the feet of them" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a mezzosopranos i contralts: "He shall feed his flock" (versió II fins al compàs 23) d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major o Sib major.
  • Per a tenors: recitatiu "He was cut off" i ària "But Thou didst not leave" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a barítons: "Herr Gott Abrahams" de l'oratori Elias de Mendelssohn i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major.
  • Per a baixos: "O Isis und Osiris" de Die Zauberflöte de Mozart i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Sib major.

c) Interpretació d'una melodia sense acompanyament, de lliure elecció. Pot tractar-se d'una cançó, d'una obra per a veu solista o d'una peça per a cor d'una durada mínima d'1 minut.

d) Lectura a vista d'una partitura coral.

e) Vocalització.

L'aspirant haurà de demostrar un bon nivell de preparació musical i, per sobre de tot, unes bones condicions vocals. No caldrà dur pianista.

Per a més informació

Orfeó Català
c/ Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Telèfon: 93 295 72 22
orfeocatala@palaumusica.cat
www.palaumusica.cat