Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

Tu també pots cantar a l'Orfeó Català

Formar part de l’Orfeó Català és formar part d’un dels cors amateurs de més prestigi i història del país. Una oportunitat per entrar a una de les famílies corals de referència, amb temporades de gran prestigi i màxima exigència artística. 

Enguany el cor de l'Orfeó Català no convoca audicions per a nous cantaires per formar part de la plantilla, però obrim la possibilitat de formar part de la borsa de reforços, per a totes les cordes de sopranos, contralts, tenors i baixos. 

El límit d'edat per presentar-se a les proves d'ingrés a l'Orfeó Català és de 60 anys i el mínim és de 25 anys.

Inscripció

Cal emplenar el formulari d’inscripció del web (aqui) i enviar l’enregistrament a l'adreça següent: [email protected]

Contingut de les audicions

a) Interpretació d'una obra per a veu i piano de lliure elecció.

b) Interpretació de dues obres obligades.

  • Per a sopranos: "How beautiful are the feet of them" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a mezzosopranos i contralts: "He shall feed his flock" (versió II fins al compàs 23) d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major o Sib major.
  • Per a tenors: recitatiu "He was cut off" i ària "But Thou didst not leave" d'El Messies de Händel i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Re major.
  • Per a barítons: "Herr Gott Abrahams" de l'oratori Elias de Mendelssohn i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Do major.
  • Per a baixos: "O Isis und Osiris" de Die Zauberflöte de Mozart i An die Musik de Schubert en la tonalitat de Sib major.

c) Interpretació d'una melodia sense acompanyament, de lliure elecció. Pot tractar-se d'una cançó, d'una obra per a veu solista o d'una peça per a cor d'una durada mínima d'1 minut.

d) Lectura a vista d'una partitura coral.

e) Vocalització.

L'aspirant haurà de demostrar un bon nivell de preparació musical i, per sobre de tot, unes bones condicions vocals. No caldrà dur pianista.

Per a més informació

Orfeó Català
c/ Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Telèfon: 93 295 72 22
[email protected]
www.palaumusica.cat